Historia naszego miejsca

hotel torun walter 04

SYLWESTER 2019 m

SYLWESTER 2019

SZCZEGÓŁY WKRÓTCE

Zadzwoń do Nas

56 654 25 62
600 211 675

Polityka prywatności firmy WALTER opisuje sposoby i zasady przetwarzania Twoich danych osobowych w naszym serwisie internetowym

INFORMACJE OGÓLNE

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych informujemy, że Państwa dane osobowe pobierane są przez firmę  firmy WALTER z siedzibą przy ul. Droga Starotoruńska 5a w Toruniu, który jest jednocześnie Administratorem Danych Osobowych. Zakres gromadzonych przez Administratora danych otrzymywanych ze strony internetowej ogranicza się do informacji zawartych w przesłanym formularzu i przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi.

Kontakt z osobą odpowiedzialną za dane osobowe: email: walterhotel(at)gmail.com

Dane osobowe pozyskujemy poprzez:

  • Dobrowolne wprowadzenie przez klienta do formularza kontaktowego.
  • Zapisywanie na tzw. Ciasteczek na komputerze użytkownika

FORMULARZE

  • Użytkownik podaje dobrowolnie swoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do zadania pytania
  • Serwis wysyła automatycznie na adres podany w formularzu informację zwrotną w celu potwierdzenia otrzymania poczty.
  • Serwis może wysyłć na adres podany w formularzu informacje o przedłużaniu usługi oraz faktury VAT w celu rozliczenia usług świadczonych przez ADO.
  • Serwis może gromadzić informacje o adresie IP użytkownika oraz czasie w którym odwiedził portal.

PRZEKAZYWANIE DANYCH

  • Serwis nie przewiduje przekazywania danych osobowych zawartych w formularzu podmiotom trzecim.
  • Administrator Danych Osobowych może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z przepisów obowiązującego prawa.

PLIKI COOKIES

  • Strona www.hotel-walter.pl korzysta z plików Cookies (tzw. Ciasteczka).
  • Ciasteczka to niewielkie pliki tekstowe stanowiące dane informatyczne (adres strony z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer)
  • Pliki te służą do tworzenia statystyk odwiedzin, które pokazują w jaki sposób użytkownicy korzystają z serwisu, co umożliwia ulepszenie jego struktury i zawartości.
  • Dopasowują materiały reklamowe emitowane przez sieci Google
  • Informacji o użytkowniku gromadzonych przez sieć reklamową Google możesz przeglądać i edytować przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/
  • Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookiem. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Google Analitics

Informacje o zachowaniu użytkownika po stronie serwera gromadzone są wyłącznie w celu prowadzenia statystyk odwiedzin oraz sprawdzania efektów kampanii reklamowych kontroli zaangażowania i zapewnienia najwyższej jakości usług .

PRAWO DO ZOSTANIA ZAPOMIANYM

Zgodnie z art. 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych każdy klient firmy WALTER ma prawo do usunięcia z naszych zasobów swoich danych osobowych w tym celu należy wystosować odpowiednie pismo pod adres email: walterhotel(at)gmail.com

Klientom naszej strony internetowej zapewniamy pełną dyskrecję.

Zrelaksuj się nad Wisłą, spraw sobie i bliskim przyjemne, kojące chwile na łonie natury, lub korzystając z sauny

Oferta

Spędzaj przyjemnie czas z rodziną podczas ważnej uroczystości, degustując dania kuchni polskiej w naszej restauracji

Gastronomia

Potrzebne jest firmowe szkolenie,konferencja lub zebranie? Wykorzystaj nasze przestronne i funkcjonalne wnętrza

Dla Firm

NASI PARTNERZY:

cosinus

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

SPRAWDŹ DOJAZD